topshow boeken
theater terras variete

De topshow van Chez Cirqaurant is een unieke beleving voor ieder publiek.

Direct de topshow boeken>>

Of u nu een bedrijfsuitje heeft of samen komt voor een gezellige avond met deze topshow wordt u altijd met een verrast en vermaakt.

Speciaal voor deze topshow zetten wij een echt terras met tafeltjes en stoeltjes voor uw gasten klaar. Op het terras kunnen uw gasten genieten een stukje uniek theater gebracht op eigen wijze door acteur en artiest Jeroen van der Lee.

Met ruim 25 jaar aan optreed ervaring staat Jeroen garant voor verrassend theater. De show is geregisseerd door Jango Edwards een oud gediende in de variété en show wereld.

Het theater terras biedt shows van 20 tot 90 minuten. Wij kunnen samenwerken met de cateraar van uw voorkeur én wij werken samen met verschillende bands zodat na de show genoten kan worden van een swingende of dansbaar live orkest.

Kortom direct deze topshow boeken, hij is geschikt voor iedere bijeenkomst waar uw publiek op een verrassende manier vermaakt wil worden. Informeer nu direct naar alle mogelijkheden klik hier voor meer info >>>

Het verhaal.
In deze gastronomische bistro, Gourmet Lounge en bijzondere Cirqaurant is slechts voor 1 gast reservering mogelijk. One man visuele komedieshow! 3 top artiesten gespeeld door 1 artiest. 

Chez Cirqaurant, is het enige restaurant met een beoordeling van 5 sterren & 2 chef’s hoeden. De gepassioneerde masterchef Johan Diekan biedt een exclusief tafel “haute cuisine” beleid. 

Iedere avond wordt één bevestigde reservering aangenomen én vastgelegd voor het vermaak van één enkele gast. De bistro, charcuterie, gourmet lounge, restaurant biedt niet alleen een onderscheidend en divers menu voor iedere avond gedurende het hele jaar maar presenteert ook de “Chez Cirqaurant Moulin Rouge Revue”. Een show met een keur aan internationale artiesten van wereldklasse.

Topshow boeken van Chez Cirqaurant

topshow van Jeroen van der Lee

Jeroen van der Lee starte zijn carrière als 11 jarige jongen met zijn shows op de terrassen van Oosterhout. Het theater terras is dus lang geleden geboren.

Sindsdien werkte Jeroen in het theater, op het straattheater, veel voor bedrijfs-events én ook werkte hij veel in restaurants tijdens diners en bijeenkomsten.

In deze nieuwe show Chez Cirqaurant heeft Jeroen zich ontwikkeld en brengt hij meer dan alleen de hoge kunsten van het jongleren. Wilt u nu deze topshow boeken, klik hier. Hij zal zich in alle bochten wringen om de zingende kok, de strakke ober en het hulpje geloofwaardig ten tonele te brengen.

Meer info over Jeroen’s werk en shows klik hier >>>
Artikel geschreven ter ere van Jeroen’s 25 jarig werk jubileum  klik hier >>>

Jeroen stelt zich als doel om voor iedere gelegenheid een uniek aanbod te doen. De show kan zo worden ingericht dat wij voor iedere gelegenheid een verrassend aanbod kunnen doen en zo uw evenement de extra touch te geven.

Voor het straattheater festival kunnen we de show spelen in 40 minuten – Meer info >>>

Voor het theater kunnen we de show spelen in 90 minuten – Meer info >>>

Voor scholen kunnen we de show spelen in 50 minuten – Meer info >>>

Vraag nu direct naar de mogelijkheden voor uw evenement, klik hier voor meer info >>>

Wilt u nu deze topshow boeken neem dan direct contact op voor de mogelijkheden.

topshow boeken

Een korte samenvatting van de shows uit Jeroen zijn verleden:

  • Juggling Jay 1995 tot 2005
  • de Aloha Brothers 2000
  • Top Spinner voor Cirque Magnifique 2001, 2002, 2003, 2004, 2005
  • Sjef Kok’s kookshow 2006
  • SnowGlobe Circus 2016 tot nu
  • Cirqaurium 2017 tot nu
  • De Uitdaging 2018 tot nu

Dit zijn de vaste shows die Jeroen in de afgelopen jaren heeft geproduceerd. Daarnaast heeft hij veel shows gemaakt en gespeeld op aanvraag voor verschillende bedrijven zoals DAF, Schiphol, Heineken, Philips en vele anderen.

Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakte show aarzel dan niet en neem contact op. Samen kunnen we kijken wat de beste invulling is om uw evenement te versterken en uw boodschap nog beter naar buiten te brengen.

Jeroen van der Lee als jongleur, nu is deze topshow te boeken.