Over

Over
Over de show

Vlak nadat Jango en Jeroen starte met het maken van de show starte de eerste restricties rondom covid-19. Het eerste gedeelte van de show werd dus volledig via video verbindingen gemaakt.
Video bellen, repeteren, repetities samen bekijken aantekeningen bespreken etc.
Een groot experiment om via de het web samen aan een show te werken.
September 2020 reisde Jeroen met zijn bus en decor naar Barcelona om daar in het La Gleva theater op te treden tijdens het Festival of Fools 2020.

Over Jeroen.

jeroen3Jeroen van der Lee is sinds zijn 11e verslingerd aan het theater en optreden. Sinds dat hij begon met jongleren als hobby is dit alsmaar groter en meer geworden.
Hij werkt al ruim 25 jaar als artiest vooral in Nederland en België maar ook in Frankrijk en Spanje heeft hij reeds optredens gedaan.
Sinds zijn masterclass die hij volgde bij Jango Edwards in Barcelona heeft hij zich verdiept in het theater en spel van een show. Om op die manier de show nog beter over te brengen bij zijn publiek.

Meer over het werk van Jeroen is te vinden op www.dutchjuggler.com

Over Jango.

Jango edwardsJango Edwards wordt gezien als een van de meest extreme, eigentijdse en grootse clown van dit moment.
Jango werd in Nederland beroemd in de jaren 70 en 80 met zijn Friends Roadshow. Samen met andere artiesten zoals Nola Rea en Johny Melville tourden zij vele jaren door Europa.
De laatste 12 jaar is Jango gestart met het Nouveau Clown Institute. Via deze weg wil hij graag jonge acteurs/ clowns helpen met trainingen en masterclasses.
Jaarlijks geeft hij een masterclass van 4 tot 5 weken in Barcelona.